Pàgines

dimecres, 22 de març del 2017

SESSIÓ 20 - ENSENYEM A PASSEJAR A LA TUNA!!


Ja portem unes quantes sessions treballant amb la Tuna. Li hem ensenyat moltes habilitats: seure, estirar-se… Però hi ha una cosa que és molt important per als gossos i que encara no havíem fet: Passejar amb ella!
La Laura ens explica que els passejos diaris són uns moments molt importants per la vida dels gossos. És quan aprofiten per correr, per jugar, per fer les seves necessitats... Per ciutat, els gossos sempre han d’anar lligats, per evitar que marxin. Però si no li ensenyem a com han d’anar, poden anar tot el camí estirant de la corretja i fer-nos mal.
Per això, durant aquesta sessió, ensenyarem a la Tuna a passejar. Com que és el primer cop que ho fem, anirem pel nostre pati, i més endavant, quan ja ho hagi aprés, sortirem al carrer. Hem d’ensenyar-li que ve amb nosaltres, i que per tant ha de seguir el nostre ritme, i no sobrepassar-nos. Per això, cada cop que ho faci bé i es quedi al darrere, li donarem un premi.
Un a un anem fent un petit recorregut amb la Tuna, i ho fa genial!! A més, per acabar el passeig, cadascú de nosaltres li ha demanat una habilitat, i les fa totes molt bé!
Un altra sessió tornarem a practicar, i segur que molt aviat podem acompanyar a la Tuna en un dels seus passejos pel carrer!