Pàgines

dimarts, 7 de març del 2017

SESSIÓ 19: Ensenyem a la Tuna a tombar-se.


La setmana passada vam ensenyar a la Tuna a seure a terra. Havíem de tenir en compte tres coses: la primera posar la mà en forma de puny, la segona dir “Tuna, seu” i la tercera donar el premi. La Tuna ho va fer molt bé i la vam felicitar. Es nota que és una gossa molt jove, té moltes ganes d’aprendre i jugar.
Com la setmana passada, la Tuna no parava de moure la cua. Una senyal que significa que la gossa està contenta. Ahir dimecres va passar el mateix. A més a més de practicar que seies a terra vam ensenyar-li una altra consigna, que es tombés a terra.
Després que la Tuna estigués asseguda s’havia de tombar al terra. Això ho vam fer posant-li un premi al morro i que l’anés seguint fins al terra. Això ho havíem d’acompanyar amb la consigna “Tuna, terra”. Un copa la Tuna estava tombada, li donàvem el premi.
Tots els nois i noies de Les Casetes ho van fer molt bé, ja que la Tuna ho va entendre i estava molt contenta. La vam felicitar amb carícies i aplaudiments.
Ahir també va venir la Charlotte. Ella no va participar ja que és més gran que la Tuna i ja sap les consignes. Ella s’ho mirava tot i vigilava que la Tuna ho fes bé. Al final de la sessió, però, també li vam donar de menjar ja que es va portar molt bé.