Pàgines

dimarts, 18 de juliol del 2017

Sessió 33. TUNA BUSCA!


A la sessió d’avui hem fet un recordatori dels aliments que els gossos podien menjar i els que no. Els nois es van fer memòria i entre tots vam saber dir els aliments que podríem donar a la Tuna, com ara, enciam, pastanaga, plàtan, poma, pà... D’altres vam recordar que no podien menjar perquè no eren bons per ells, com ara, galetes, raïm, xocolata...
La Laura i la Rosa ens van portar unes lletres i els nois les van relacionar amb el aliment que els hi pertocava.




Desprès d’aquest repàs, vam començar a ensenyar a la Tuna a buscar objectes. Que millor que començar a buscant menjar! La Rosa ens va explicar que d’aquesta manera seria més fàcil començar l’ aprenentatge.
Vam fer parelles i vam posar en el seu bol de menjar diferents aliments que els hi agraden. Desprès amagàvem el bol per el jardí i al crit de... TUNA BUSCA! La Tuna obedient anava a buscar el seu bol de menjar, sempre acompanyant-la en tot moment.



Cada vegada, les parelles anaven dificultant l’amagatall i per a la Tuna era cada vegada més difícil, però sempre acabava trobant-ho! Sense la seva concentració no hagués sigut possible.



Per acabar la sessió, entre tot el grup vam amagar la seva pilota dins de la motxilla i aquesta, la vam amagar per el pati. Vam ensenyar-li tant bé que fins i tot va trobar la pilota!



Aquesta activitat és molt útil per a que la Tuna ens ajudi a buscar tot allò que no trobem. Qui no s’ha descuidat on ha deixat les seves claus i s’ha tornat boig buscant?