Pàgines

dimarts, 11 de juliol del 2017

AVUI ENS VISITA LA GRESCA!


Per a la sessió d’aquesta setmana la Laura ens portava una sorpresa, a les Casetes ens ha vingut a visitar la Gresca! Els nois s’han posat molt contents de tornar-la a veure. Ara ja feia molt de temps que no venia a fer l’activitat amb nosaltres.
Primer de tot la Gresca ha saludat un per un als nois. La Gresca també estava molt contenta de veure’ns i no parava de fer-nos abraçades.






Després de les salutacions, ens han explicat el nou dia a dia de la Gresca. Per explicar-nos quines activitats fa, ens han portat unes fotografies i aquestes, les havíem d’ordenar entre tots segons el que fa durant el dia. Tots ens hem alegrat de saber el que fa i de lo bé que s’ho passa amb els altres gossos. Primer ens han explicat que surt a passejar, desprès que va al parc a jugar amb altres gossos, més tard desprès de dinar, van cap a la platja a fer-se una capbuçada per refrescar-se d’aquesta calor que fa i una vegada secs tornen cap a casa a dormir.





Quina il·lusió tornar a gaudir de la Gresca! Ja tenim ganes de que torni a fer-nos una visita i poder tornar a estar amb ella una estona. Ara, tots demanem que ens vingui a fer una visita a les Casetes el Simba, ja l’estem esperant amb moltes ganes!