El dilluns passat la Rosa, la germana del Juan, va venir
amb una amiga, la Teresa, a fer-nos un taller de rebosteria. Ja sabeu que ens
encanta fer tallers de cuina però si son de dolços molt millor.
La Teresa ens va ensenyar a fer pastissets del Delta de
l’Ebre. La recepta era ben senzilla: ratlladura de llimona, 1 ou, quatre tasses
petites d’oli, infusió d’anís i celiandre... i cabell d’àngel. Ho vam mesclar
tot i vam fer els pastissets. ¡Estàvem ben bons!
A més a més també ens va ensenyar a fer galetes,
anomenades, coquetes de Maria. La recepta era també molt senzilla: 3 ous, 1
tassa petita d’oli, 250g de sucre, ratlladura de llimona i 1 culleradeta de
llevadura. Tots els ingredients es van amassant fins que quedi compacte i després
amb uns motlles es van fent formes. Així les galetes van tenir formes de
estrelles, cors, gats, rodones...
A part de que ens agrada fer tallers de cuina, també ens
agrada que vingui gent nova a ensenyar-nos coses noves. ¡Moltes gràcies Rosa i
Teresa! ¡Un plaer!