Pàgines

dimecres, 19 d’abril del 2017

SESSIÓ 22 – TANQUEM EL TRIMESTRE… JUGUEM A L’OCA CANINA!!!


S’acaba el mes de març, i amb ell, el trimestre de canoteràpia arriba al seu final… Però ens han donat una bona noticia: avui havia de ser l’última sessió de l’any, i ens han renovat el projecte uns quants mesos més! Visca!
Per acomiadar-nos d’una manera divertida, la Laura ens ha proposat un gran joc: l’oca canina!! Hem fet dos grups, i cadascú ha estat encapçalat per una de les gosses. A més a més, la Charlotte ha fet d’arbitre. Així, hem jugat amb moltes ganes a aquest nou joc!! Cada color és una prova diferent, i treballant en equip les hem pogut resoldre. Les caselles blaves són preguntes relacionades amb el món caní; les grogues, són proves de mímica; les verdes són activitats en les que hem de posar en contacte parts del nostre cos amb parts del gos; i les vermelles són proves de càlcul que ens serviran per aconseguir premis per les gosses . Però compte! Si caiem en la casella de la paparra, perdem un torn, i si caiem en la caca.. tornem a començar!!
Tots participem molt en les proves, i les gosses ens fan un cop de mà sempre que poden!! Al final, els dos equips acabem igualats i aconseguim un munt de premis per la Greska i la Tuna, i com que ho ha fet molt bé, també li donem uns quants a la Charlotte!!!

Ha estat un joc molt divertit, ens ho hem passat genial!! Així, ens acomiadem de la Laura i de les gosses fins després de vacances!!