Pàgines

dimarts, 20 de desembre del 2016

SESSIÓ 12 : Treballem la coordinació


Avui, la Gresca té un esdeveniment molt especial... Se’n va a sopar fóra!  Al igual que nosaltres, a ella també li agrada posar-se guapa quan surt, així que entre tots l’ajudarem a arreglar-se pel sopar!
Però la colònia i la pinta que necessitem ens les hem de guanyar... Com? Mitjançant un joc molt divertit, en el que la coordinació és un dels punts més importants! Així, si nosaltres i la Gresca treballem en equip i ho fem molt bé, aconseguirem les eines i podrem posar-la ben guapa!
La Laura ens mostra unes plantilles de peus i mans humans i animals. Un de nosaltres i la Gresca haurem de construir la figura que marquen les plantilles col·locades al terra. Hem de fer molts moviments! Ajupits, de genolls, de peu... I la Gresca fa quasi quasi acrobàcies! Es posa de peu, ens dóna la pota, ens abraça... Inclús se’ns puja a l’esquena!!!
Com que ho fem tan bé, aconseguim la colònia i la pinta, i pentinem i perfumem a la gossa amb molt de gust. La Gresca està molt maca i llesta per marxar a sopar!!