Pàgines

dimecres, 7 de desembre del 2016

SESSIÓ 11. Treballem l’espera


Avui, la Laura ens explica que la Greska, que encara és un cadell, està aprenent noves habilitats, i la Charlotte, com que ja és més gran, continua repassant les que ja sap. Per motivar-les en el seu aprenentatge, reben un petit premi després de cada prova, però tenim un petit problema... La Greska no té molta paciència, i vol menjar-se els premis el més aviat possible!!
Per això, la Laura ens demana ajuda, i ens proposa fer un bingo per repartir les habilitats entre tots nosaltres. Després, quan acabem el joc, practicarem les activitats amb les dues gosses, i els hi podrem donar el premi quan acabin de fer-ho, sempre i quan hagin esperat bé!
Les gosses s’esforcen molt per realitzar totes les proves, i esperen amb molta paciència el moment del premi. Ens abracen, fan la croqueta, fan voltes, ens xoquen la pota... Fan de tot!!!
Quan acabem, els hi donem els premis, i com que han esperat molt bé, donem un premi extra: un os de pernil, que els hi encanta! Els hi donem un per les dues, perquè així també aprenguin a compartir i a respectar el torn per menjar-se’l.

De vegades, hi ha coses que ens costa compartir, com el comandament de la TV, però hem vist que amb respecte i cooperació tots podem tenir-ho, com han fet les gosses amb l’os. També, molts cops, sense voler, nosaltres no tenim tanta paciència com voldríem. Però amb aquesta sessió, hem vist i hem aprés que si sabem esperar, a la fi la recompensa rebuda val la pena!