Pàgines

divendres, 4 de maig del 2018

SESSIÓ 3. ALIMENTACIÓ, QUE PODEN I QUE NO PODEN MENJAR ELS GOSSOS.



En aquesta tercera sessió, hem estat aprenent molt sobre l'alimentació que tenen els gossos. Amb l'ajuda de la Quina i la Tuna, hem estat treballant sobre aspectes referents al menjar.
La Laura ens ha preparat un joc on hem posat en pràctica el nostre olfacte i el nostre tacte. En pots petits, hi havia diversos aliments i havíem d'esbrinar amb el nostre olfacte quins eren. Una vegada esbrinats, entravem tots a debatre si aquell aliment era bo o no per al gos. També, hem estat tocant diversos aliments que hi havia en una bossa, quan esbrinàvem quin aliment era, procedíem a fer com anteriorment, debatre si aquell aliment el podien o no menjar els gossos. Amb aquest joc, hem recordat que aliments que poden menjar els gossos són el Frankfurt, l'arròs bullit, la poma, la pera, el pinso, la pastanaga, la qual, va molt bé per rentar les seves dents... entre d’altres, també, aprenem que no es bo que els gossos mengin, llaminadures, ossos, ceba, café, alvocat, xocolata...
Per aquest joc, ens va estar ajudant en Joan, un veterinari que ha vingut a resoldre molts dels nostres dubtes.
Per acabar, vam recordar entre tots, que es bo que els gossos mengin dos cops al dia.
La Tuna i la Quina van gaudir d'un bon berenar, que els hi vam preparar amb tots els aliments que va portar la Laura, i que entre tots vam decidir que si que eren bons per ells.
Les responsables de les tasques d’aquesta sessió, han estat la Maite i la Emi.