Pàgines

dimarts, 30 de juny del 2015

INFORMÀTICA AL CASAL D'AVIS

A prop de les casetes, hi ha un casal de gent gran molt maco! Mai havíem entrat, però a finals d’abril, vam conèixer a alguns dels usuaris d’aquest espai, i vam proposar fer un taller conjunt… d’informàtica!
Un dimecres, per poder xerrar una mica més amb ells i compartir experiències i interessos, vam organitzar un pica pica al pati de les casetes. Ens ho vam passar genial!!
Vam pactar que cada dimecres aniria un grup de sis nois de les casetes al casal de gent gran, i uns voluntaris d’allà s’encarregarien de compartir els seus coneixements informàtics amb nosaltres.
De seguida vam connectar amb els nostres nous companys, i cada dimecres passàvem una estona molt agradable buscant coses a l’ordinador!!! Uns escrivíem, altres jugàvem, altres escoltàvem música... Fèiem de tot!!
A finals del mes de juny, com que les activitats del casal acaben perquè comencen les vacances, vam fer una pausa en el taller d’informàtica, i ens acomiadarem dels nostres companys d’ordinador, desitjant-les bon estiu i esperant tornar a veure’ns al setembre! Fins aviat!!